در اولین دوره اجلاس دایا از ضرورت توسعه مدل کسب‌وکار مبتنی بر بلاکچین صحبت شد

اولین اجلاس دایا با حضور فعالان اکوسیستم نوآوری و بلاکچین در هتل اسپیناس پلاس برگزار شد. بحث‌های تخصصی و علمی درباره کاربردهای مختلف بلاکچین و دغدغه‌های روز جامعه اقتصاد دیجیتال از ویژگی‌های متمایز این رویداد بود. اقتصاد توکن، آینده رقابت در عصر بلاکچین و متناسب‌سازی بلاکچین با کسب‌وکارها از جمله موضوعاتی بود که در بخش ابتدایی این رویداد سخنرانان به آن پرداختند. علی صبری، دبیر اجرایی اجلاس دایا تغییر مدل کسب و کار با بلاکچین را مهم‌ترین دغدغه در تولد اجلاس دایا عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد اولین اجلاس دایا بتواند در ایجاد یک اکوسیستم مبتنی بر بلاکچین و توسعه آن نقشی ایفا کند.

در این اجلاس اوج گستر ارس به عنوان یکی از فعالین صنعت پرداخت کشور حضور داشت که با تبادل اطلاعات و انتقال دانش با سایر هموندان خود و حاضرین اجلاس هم اندیشی نمود.

«در سال بیش از چهار میلیارد تراکنش به ارزش ۱۴۰۰ همت در شبکه شاپرک ثبت می‌شود. سهم تراکنش‌های شاپرکی از GDP در سال ۱۳۹۸ حدود ۹.۷ درصد بوده و در حال حاضر به ۱۴.۸ درصد رسیده است.»

او افزود: «متنوع‌سازی ابزار پرداخت یکی از مأموریت‌های صنعت پرداخت است. یک ابزار مفید در این زمینه استفاده از رمزارزهاست. البته در این حوزه چالش‌های بسیاری وجود دارد که رگوله‌کردن فناوری‌های جدید در کشور یکی از آنهاست.»

به گفته آقابابایی، تعداد تراکنش‌های شاپرک ۱۰ درصد و مبلغ تراکنش‌های شاپرک ۴۰ درصد در سال رشد دارند. براساس گزارش شاپرک، ارزش اسمی تراکنش‌ها در حال کاهش است که خبر از کاهش قدرت خرید مردم می‌دهد. یکی از راه‌های رفع این چالش اعطای اعتبار است.

مدیرعامل پرداخت الکترونیک سپهر عنوان کرد: «حوزه اعتبار در کشور هنوز پا نگرفته است. اگر سازکاری برای تبدیل رمزارز به اعتبار فراهم شود شبکه پرداخت، شبکه اعتباری و اعطای اعتبار آنلاین توسعه می‌یابد.»

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *